Asunnot

  • Onkipojankuja 1
  • Tuusula, Hyrylä
  • oh + k + rt + 3 mh + khh + s + 2 kph + 2 erill. wc + vh + harrastehuone

Onkipojankuja 1

Tuusula, Hyrylä

oh + k + rt + 3 mh + khh + s + 2 kph + 2 erill. wc + vh + harrastehuone

938 000 €

201 m²

Tyyppi

Omakotitalo

Rakennusvuosi

2013

Seuraava julkinen esittely

-

Tontti

Oma

Upea kivitalo, joka toteuttaa unelmasi asumisesta

Upea ja huolella rakennettu arkkitehti Tero Ahavan suunnittelema kivitalokoti arvostetulla alueella Tuusulan Paijalassa. Tämä v. 2013 valmistunut ajattoman tyylikäs ja korkeatasoinen kokonaisuus täyttää varmasti vaativammatkin toiveet. Korkean olohuoneen lasiseinä ja suuret ikkunat antavat valon tulvia asuntoon, ja katon akustiikkalevyt takaavat rauhallisen äänimaailman sekä tunnelman. Näyttävän talon useissa tilaratkaisuissa on todella huomioitu asumisen toiminnallisuus sekä perheenjäsenten tarpeet ja toiveet. Talo lämpiää maalämmöllä ja siinä on kauttaaltaan vesikiertoinen lattialämmitys, myös portaissa. Energiatehokkuutta lisäävät poistoilman lämmön talteenotto, ilmalämpöpumppu sekä takka. Talon energialuokka on A.

Avarasta keittiö-ruokailutila-olohuoneesta avautuu näkymät kauniille maakuntajärveksi valitulle Tuusulanjärvelle, jonka muuttuvia maisemia voit ihailla takkatulen loimutessa. Taloon on asennettu langaton Sonos monihuonekaiutinjärjestelmä, joten voit kuunnella esimerkiksi keittiössä ruokaa laittaessasi lempimusiikkiasi samaan aikaan kun olohuoneessa katsotaan televisiota tai kuunnellaan vaikka äänikirjaa. Huoneiden lisäksi voit nauttia hämmästyttävän selkeästä äänestä myös mm. saunassa, parvekkeella ja etupihan oleskelualueella. Et kuule vain kaikkia yksityiskohtia; kuulet tunteen.

Asunnossa on kolme makuuhuonetta, joista yläkerran päämakuuhuoneen yhteydessä on suuri walk-in -vaatehuone sekä oma kylpyhuone. Kaksi makuuhuonetta sijaitsevat alakerrassa, jossa on myös sauna muotolauteineen sekä tilava kylpyhuone kahdella suihkulla ja poreammeella, kuten myös kodinhoitohuone ja suuri harrastehuone, joka tarjoaa mahdollisuuden vaikka omalle kotikuntosalille tai elokuvahuoneelle. Talossa on erinomaiset säilytystilat, lämmin varasto ja autokatoksessa on sähkölatauspaikka. Järvelle avautuvan parvekkeen lisäksi pihalla on useampia oleskelualueita, joissa voi viettää aikaa niin auringossa kuin varjoisammassakin paikassa. Rakennukset ja piha on valaistu italialaisilla seinä-, katto- ja pihavalaisimilla, joissa on sekä liike- että hämärätunnistin ajastuksella. Omalla tontilla on reilusti tilaa niin puutarhanhoitoon kasvimaineen kuin lasten leikkeihinkin. Tontti on rajattu osin muuratulla aidalla ja osin puurima-aidalla.

Tuusula Suomen neljänneksi elinvoimaisimpana ja muuttovoittoisena kulttuurikuntana palveluineen tarjoaa niin lapsiperheille kuin muillekin asukkaille mitä parhaimman paikan asua ja elää. Tuusula on valittu äskettäin pääkaupunkiseudun kymmenestä kehyskunnasta parhaaksi lapsiperheille. Pidetty ala-aste sijaitsee turvallisen, lyhyen kävelymatkan päässä eikä yläasteellekaan ole matkaa kuin noin 1,5 km. Uusi upea Suomen ensimmäinen hirsikoulurakennus Monio tarjoaa lukiolaisille halutun opiskelupaikan noin 2 km päässä. Myös Hyrylän keskustan kaupalliset palvelut ovat noin 2 km päässä. Tuusulanjärvi ympäristöineen tarjoaa ympäri vuoden loistavat liikunta- ja harrastusmahdollisuudet, mutta erityisen suosittu on ollut talvella aurattu matkaluistelurata, joka kelien salliessa vie luistelijan aina Järvenpään Rantapuistoon saakka. Helsinkiin ajaa noin puolessa tunnissa ja Helsinki-Vantaan lentokentälle vartissa.

Laatu syntyy yksityiskohdista.

Myymme kotia yksityishenkilöinä, koska myymme omaa asuntoamme.

Sovi yksityisesittelystä ja kysy lisää:
Ari Saariniemi
yrittäjä, toimitusjohtaja
p. 0504220286
if.vk1701438385limei1701438385niraa1701438385s@ira1701438385

Sijainti:

Onkipojankuja 1

Postinumero:

04300

Pinta-ala:

201 m²

Muu ala:

16,5 m²

Kokonaispinta-ala:

217,5 m²

Lisätietoja pinta-alasta:

Asuinpinta-ala sisältää kaikki asuinrakennuksen tilat (pl. tekninen tila) pääpiirustuksen pohjapiirrosten mukaan laskettuina. Muiden tilojen pinta-ala sisältää teknisen tilan ja lämpimän varaston.

Asuinrakennuksen kerrosala on 215 m2, josta yli 250 mm paksun ulkoseinän osuus on 14 m2, joten rakennusoikeudellisesti käytetty kerrosala on 201 m2. Varaston kerrosala on 19,5 m2.

Bruttoala on 250 m2 + 19,5 m2.

Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.

Asunnon kunto:

Hyvä

Lisätietoja kunnosta:

Kohteessa on tehty asuntokaupan kuntotarkastus 10.11.2023.

Listauksen tyyppi:

Omakotitalo

Rakennusvuosi:

2013

Käyttöönottovuosi:

2013

Lisätiedot rakennusvuodesta:

Raja-aita ja jätekatos on rakennettu v. 2014.

Huoneluku:

4

Velaton hinta:

938 000 €

Lämmityksen keskimääräinen kokonaiskustannus:

300 € / kk

Vesi- ja jätevesimaksu:

55 € / kk

Puhtaanapito:

20 € / kk

Kiinteistövero:

1128.16 € / vuosi

Lisätietoja maksusta:

Lämmityskustannukset sisältää koko vuoden sähkönkulutuksen ja -siirron. Käytössä on ollut pörssisähkö.

Keittiön kuvaus:

Tilava keittiö, jossa Petra-keittiöiden kaapistot ja Siemensin kodinkoneet sekä Mielen viinikaappi. Tasot on Ylämaan Graniitin kvartsia. Kaksi Lapetekin Blancosubline keittiöallasta ja Hansgrohen Axor Starck hana.
Katto on akustiikkalevyä ja keittiössä on Sonos-monihuonejärjestelmän kaiuttimet. Keittiön yläkaappien alla kulkee led-valolistat ja katossa on italialaiset himmennettävät valaisimet.
Keittiön lattia on laatoitettu myös kaappien ja saarekkeen alta.

Keittiön varusteet:

Jääkaappi, erillinen pakastin, erillisuuni (Uusittu v. 2021.), liesi (80 cm leveä induktiotaso), liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone (Uusittu v. 2021.), keittiösaareke ja viinikaappi

Liesi:

Induktio

Keittiön lattiamateriaali:

Laatta

Keittiön seinämateriaali:

Laatta ja maali

Olohuoneen kuvaus:

Olohuoneessa on Schucon alumiinikarminen lasiseinä (3,8 m x 5,6 m) ja ikkunat, joiden ulkopinta on itsepuhdistuvaa lasia. Olohuoneessa on vino katto, joka on korkeimmillaan noin 4,5 m. Katto on akustiikkalevyä. Olohuoneessa on paikalla muurattu arkkitehdin suunnittelema takka. Takan hyllyt on graniittia.
Olohuoneessa on Sonos-monihuonejärjestelmän kaiuttimet ja maaviileän puhallinkonvektori. Sekä seinä- että kattovalaisimet ovat italialaiset ja erikseen himmennettävissä.
Olohuoneesta on kulku parvekkeelle, joka on laatoitettu. Parvekkeella on lasikaiteet, Sonos-monihuonejärjestelmän kaiuttimet ja sähköinen lattialämmitys.

Olohuoneen seinämateriaali:

Maali

Olohuoneen lattiamateriaali:

Laatta

Makuuhuoneen kuvaus:

Yläkerran päämakuuhuoneen yhteydessä on suuri walk-in -vaatehuone ja kylpyhuone. Makuuhuoneessa, vaatehuoneessa ja kylpyhuoneessa on Sonos-monihuonejärjestelmän kaiuttimet ja himmennettävät italialaiset kattovalaisimet. Vaatehuoneessa on Elfa Decor -hyllyjärjestelmä. Makuuhuoneessa on matala Inarian liukuovikaapisto. Yläkerran makuuhuoneen lattia on laattaa ja alakerran makuuhuoneissa lattia on laminaattia. Yläkerran makuuhuoneen ja vaatehuoneen katto on akustiikkalevyä.
Alakerran makuuhuoneissa on myös Sonos-monihuonejärjestelmän kaiuttimet ja himmennettävä valaistus. Toisessa alakerran makuuhuoneessa on Inarian peililiukuovikaapit.

Makuuhuoneen seinämateriaali:

Maali

Makuuhuoneen lattiamateriaali:

Laatta ja laminaatti

Kylpyhuone:

Yläkerran päämakuuhuoneen yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa on Hansgrohen Raindance -sadesuihku vesiputoustoiminnolla, suihkuovet, seinä-wc, peilikaappi, peili, pesuallas, Hansgrohen hana, allaskaappi ja -laatikostot sekä bidee-suihku.
Kylpyhuoneen lattia on laattaa ja seinät laattaa. Pöytätaso on kvartsia.
Kylpyhuoneessa on Sonos-monihuonejärjestelmän kaiutin ja himmennettävät italialaiset led-valot katossa.

Alakerran kylpyhuoneessa on kaksi Hansgrohen Raindance- sadesuihkua, poreamme Hansgrohen hanalla ja pyyhekuivain.
Kylpyhuoneen lattia on laattaa ja seinät laattaa.
Kylpyhuoneessa on Sonos-monihuonejärjestelmän kaiuttimet ja himmennettävät italialaiset valaisimet.

Kylpyhuoneen seinämateriaali:

laatta

Kylpyhuoneen lattiamateriaali:

Laatta

Kylpyhuoneen varusteet:

Suihku (käsisuihkussa 3 eri toimintoa mm. hieronta), lattialämmitys ja poreamme

WC:

Yläkerrassa ja alakerrassa on erillinen wc. (Kolmas wc on yläkerran makuuhuoneen yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa.)
Yläkerran wc:ssä on seinä-wc, peilikaappi, pesuallas Hansgrohen hanalla, allaskaappi ja bidee-suihku.
Alakerran wc:ssä on seinä-wc, peilikaappi, peili, pesuallas Hansgrohen hanalla, allaskaappi ja -laatikostot sekä bideesuihku ja lattiakaivo. Taso on kvartsia.
Sekä yläkerran että alakerran wc:ssä on italialaiset kattovalaisimet.

WC:n seinämateriaali:

laatta

WC:n lattiamateriaali:

Laatta

Kodinhoitohuoneen kuvaus:

Kodinhoitohuoneessa on Sonos-monihuonejärjestelmän kaiuttimet ja himmennettävät italialaiset kattovalaisimet.

Kodinhoitohuoneen seinämateriaali:

laatta

Kodinhoitohuoneen lattiamateriaali:

Laatta

Kodinhoitohuoneen varusteet:

Pesukoneliitäntä, kuivauskaappi, lattialämmitys, pesuallas, lattiakaivo, silityspöytä/taso, pyykkikaapit, pöytätaso, tila pesutornille ja kaapit ja laatikot, lisävesivaraaja 300 l (lisävesivaraaja yhdistetty maalämpöön)

Säilytystilojen kuvaus:

Lämmin ulkovarasto, jossa lattia laattaa (Villeroy & Boch) ja seinät maalattu. Lattiassa on sähköinen lattialämmitys. Varaston yhdellä seinällä on Sovellan hyllyjärjestelmä.

Sauna:

Kyllä

Saunan kiuastyyppi:

Sähkökiuas

Saunan kuvaus:

Saunassa on muotolauteet (lämpökäsitelty haapa) ja Harvian Fuga -vuolukivikiuas (ohjausyksikkö seinässä kylpyhuoneen puolella). Katossa on himmennettävät kuituvalot. Myös lauteiden alla on seinävalot.
Saunassa on Sonos monihuonejärjestelmään kytketyt Bosen kaiuttimet.

Takka:

Takka

Piha:

Pihaa kiertää osin muurattu aita ja osin puurima-aita. Naapurin rajalla oleva puurima-aita on naapurin kanssa yhteinen ja sen kunnossapidosta on tehty sopimus naapurin kanssa.
Pihalla kasvaa mm. timanttituijia, rungollisia ja tavallisia pallotuijia, alppiruusuja, atsaleaa (Ruususen uni), pioneja, liljoja, kuunliljoja, narsisseja ja sammalleimua.
Pihalla on kasvimaa ja istutuslaatikoita. Kesällä v. 2023 on istutettu vadelmapensaita.
Etupihalla on muuratun aidan yhteydessä jätekatos, johon mahtuu kolme normaalikokoista jäteastiaa (sekajäte, muovi ja paperi). Biojätteen keräyksestä on sovittu yhdessä Onkipojankuja 1-4:n asukkaiden kanssa ja yhteinen biojäteastia sijaitsee Onkipojankuja 2:n kiinteistöllä.
Rakennukset ja piha on valaistu italialaisilla seinä-, katto- ja pihavalaisimilla, joissa on sekä liike- että hämärätunnistin ajastuksella.

Parveke:

Ulostyönnetty

Terassi:

Kyllä

Muut tilat:

Ruokailutilassa on Sonos monihuonejärjestelmän kaiuttimet ja katossa akustiikkalevyt. Ruokailutilan lattia on laattaa ja seinät on maalattu. Ikkunat on Schucon alumiini-ikkunat, joiden ulkopinta on itsepuhdistuvaa lasia. Ruokailutilassa on ilmalämpöpumppu ja italialainen himmennettävä kattovalaisin.
Eteisaula on erityisen tilava ja sen molemmilla seinustoilla on Inarian peililiukuovikaapit. Katossa on italialaiset valaisimet, joista liukuovikaappien edessä olevat ovat himmennettävät. Eteisen lattia on laattaa ja seinät on maalattu.
Harrastehuoneessa on Bose Lifestyle® 48 -DVD-kotiviihdejärjestelmä, joka on yhdistetty talon Sonos-monihuonejärjestelmään. Harrastehuoneessa lattia on laminaattia, seinät maalattu ja katto akustiikkalevyä. Italialaiset seinävalaisimet ja kattovalaisin ovat himmennettäviä. Harrastehuoneessa on Inarian peililiukuovien takana tekninen tila, jossa lattia laatoitettu ja lattiakaivo.

Muut rakennukset:

Autokatos

Kaapeli-tv:

Kyllä

Kauppaan ei kuulu:

Harrastehuoneen kattovalaisin.

Muuta kauppaan kuuluvaa:

Bose Lifestyle® 48 -DVD-kotiviihdejärjestelmä kaiuttimineen, olohuoneen Sonos-kaiuttimet, vaatehuoneen hyllyjärjestelmä, varaston hyllyjärjestelmä ja valaisimet (ei kuitenkaan harrastehuoneen kattovalaisin), mattoteline, kodinhoitohuoneen kuivauskaappi, sähköauton latausasema.

Kiinteistön tyyppi:

Tontti

Kiinteistötunnus:

858-1-8116-1

Lisätietoa muista rakennuksista:

Autokatos, jonka yhteydessä on lämmin varasto. Autokatoksessa paikat kahdelle autolle ja sähköauton latausmahdollisuus.

Vesijohto:

kunnan

Viemäri:

kunnan

Kaavatilanne:

Asemakaava

Kaavoitustiedot:

Tuusulan kunta

Tontin pinta-ala:

849 m²

Tontin omistus:

Oma

Tontin tyyppi:

Rinnetontti

Rakennusmateriaali:

Puu, Weber Leca Design 420 -harkko ja betoni

Lämmitysjärjestelmä:

Maalämpö, ilmalämpöpumppu ja vesikiertoinen lattialämmitys

Ilmanvaihto:

koneellinen LTO:lla

Kattotyyppi:

Pulpettikatto

Katemateriaali:

Pelti

Energiatodistus:

Kyllä

Energialuokka:

A2018

Sähköliittymä siirtyy:

Kyllä

Koulut:

Paijalan koulu (ala-aste) noin 500 m.
Hyökkälän yläaste noin 1,5 km.
Monio (uusi hirsinen lukio) noin 2 km.

- V. 2018 sähköliittymäkoon muutos 3 x 35 A.
- V. 2019 asennettu ilmalämpöpumppu.
- V. 2020 iv-kanavien puhdistus.
- V. 2021 korjattu räystäslaudoitusta.
- V. 2021 maalattu takka.
- V. 2021 vaihdettu muutama akustiikkalevy (ruokailutila, makuuhuone ja harrastehuone).
- V. 2021 uuni ja astianpesukone uusittu.
- V. 2022 maalämpöpumpun huolto/tarkastus.
- V. 2023 maalattu talon ja autokatos/varaston sokkeli.
- V. 2023 maalattu parvekkeen reuna ja alaosa, sisääntulo sekä parvekkeen tolpat.
- V. 2023 asennettu sähköauton latausasema autokatokseen.
- V. 2023 asennettu turvalaitejärjestelmä.
- V. 2023 kylpyhuoneisiin, wc-tiloihin, kodinhoitohuoneeseen ja kaikkien huoneiden laattalattiaan tehty syväpuhdistus ja laitettu likaa hylkivä nanopinnoite.