Ostamassa

Oletko ajatellut asunnon ostoa?

Uusimaa – Tuusula – Järvenpää – Kerava

Kun etsit uutta kotia Uusimaa – Tuusula – Järvenpää – Kerava -alueelta, ole yhteydessä meihin, niin autamme Sinua löytämään unelmiesi kodin!

Tarjoamme myös apua asuntokauppaneuvotteluihisi varmistaen, että etusi tulevat huomioon otetuiksi neuvottelujen eri vaiheissa. Näin et kohtaa jälkikäteen ikäviä yllätyksiä esimerkiksi kaupan vastuukysymysten suhteen.

Tällä hetkellä myynnissä olevat kohteet löydät täältä. Kaikki kohteemme eivät ole julkisessa myynnissä, joten olethan yhteydessä suoraan meihin, kun etsit tietynlaista asuntoa.

Pyrimme löytämään Sinulle unelmiesi kodin myös niiden asuntojen joukosta, jotka eivät ole vielä julkisessa myynnissä.

Missä onnistuimme erityisen hyvin?

Meidän kannalta kaikki meni äärimmäisen sujuvasti ja hyvin. Olitte aina tavoitettavissa ja kaikkiin kysymyksiin saatiin nopeasti vastaukset. Tuhannet kiitokset todella hyvin sujuneista kaupoista 🙂
Koemme, että saimme ensiasunnon ostajina teiltä hyviä vinkkejä ja ostokokemuksesta tuli varsin miellyttävä. Lisäksi yhteydenpito oli erittäin nopeaa ja vaivatonta.
Asiakkaan huomioimisessa ja asioiden selvittämisessä. Kaikkiin kysymyksiin etsittiin vastaus eikä jätetty meitä (ostajia) koskaan epätietoisuuteen. Koskaan ei ollut huijattu tai tyrkytetty olo. Kaupan päälle saimme myös näkökulmia rahoituksesta. Oli todella mukavaa asioida kanssanne kaikin puolin, kiitos vielä kerran!
Yhteydenpito oli todella nopeaa ja sujuvaa
Nopeat vastaukset asiakkaiden yhteydenottoihin
Palvelu oli erittäin laadukasta ja luotettavaa, kiitos!
Kaikki toimi alusta loppuun erittäin sujuvasti!
Ari jeesasi myös laina-asioissa
Kokonaisuudessa homma toimi kiitos.